اشنایدر, زیمنس

نصب سافت استارتر یا اینورتر

نصب-سافت-استارتر-یا-اینورتر

سافت استارتر و اینورترها در تابلو برق ها از اهمیت ویژه ای برخوردار است. این دو تجهیز کاربردی مشابه دارند که کنترل موتورهای صنعتی را در زمان راه اندازی و توقف را عهده دار هستند. اگر نیاز به کنترل سرعت دارید، انتخاب شما باید VFD ها باشد. سافت استارترها امکانات کمتری دارند و به مراتب هزینه کمتری را شامل می شوند. از لحاظ اندازه دستگاه سافت استارترها کوچکتر هستند و این عامل را حتما در نظر بگیرید. در کل اینورترها قابلیت تغییر سرعت موتور را دارا می باشند ولی سافت استارترها همانطور که از نامشان آشکار است فقط راه انداز موتور کاربرد دارند.

نصب سافت استارتر

نصب سافت استارتر ها به دو شکل خطی و فازی می باشد. اتصال نرمال و معمول در مورد سافت استارترها اتصال خطی می باشد که برای همه سافت استارترها فراهم است. اما اتصال فازی یا داخل مثلث فقط برای برخی سافت استارترها فراهم است. توصیه زیمنس تهران (نمایندگی زیمنس) این است که ابتدا کار کارشناس نوع استارت و استاپ را معین می کند و سپس سافت استارتر را انتخاب کند.

اتصال خطی سافت استارتر

در صنعت برق اتصال سافت استارترها به روش خطی، امکانات دستگاه از جمله سیستم اضافه بار، کنتاکتور اصلی و خود سافت استارتر به صورت سری قرار می گیرند و فازها از آنها عبور می کنند.

اتصال مثلثی سافت استارتر

نام دیگر این اتصال فازی یا 6 سیمه می باشد. توجه داشته باشید که در اتصال فازی، سافت استارتر می تواند جایگزین مدار ستاره مثلث شود و یا در داخل آن قرار می گیرد. درصد جریان نامی موتور برابر 58 است که بهترین انتخاب برای تجهیزات آمپر پایین می باشد.


راه اندازی اینورتر

  1. فراهم کردن شرایط محیطی نصب اینورتر (محیط ثابت، بدون لرزش، فاقد مواد شیمیاییو ذرات گرد و غبار)
  2. نصب به شکل عمودی
  3. در نظر گرفتن گردش هوا در اطراف اینورتر (5cm از طرف راست و چپ و 10cm از بالا و پایین)
  4. تنظیم دمای محیطی بین 10 تا 50 درجه
  5. تنظیم رطوبت محیط کمتر از 90 درصد

نکته!

  • استفاده از فیوز و کنتاکتور جهت بالابردن ایمنی بین ترمینال‌های ورودی اینورتر و منبع تغذیه
  • اتصال مستقیم و بدون واسطه اینورتر به الکتروموتور

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *